Overslaan naar content

Solliciteren op vacatures omgevingsrecht

Ben jij actief op zoek naar omgevingsrecht vacatures? Dan weet je dat jouw focus ligt op alle wet-en regelgeving betreffende de fysieke leefomgeving. Maar daarbinnen zijn er weer enorm veel specialisaties. Denk maar eens aan bouwen, milieu, water, natuurbescherming en algemeen bestuur. Je werkt in een omgeving die continu in ontwikkeling is.

Legal Support ondersteunt gemeenten en overheidsinstanties bij het invullen van omgevingsrecht vacatures. Er zijn daarbij verschillende mogelijkheden om te starten. Je kunt namelijk in dienst treden van Legal Support en gedetacheerd worden bij één gemeente, maar ook bestaat de mogelijkheid om op termijn of direct in dienst te treden.

Nieuwsgierig naar de verschillende vacatures die wij open hebben staan? Klik dan op de button en bekijk ons actuele overzicht.

Werken in het omgevingsrecht

Solliciteer je bij Legal Support, dan is er een grote kans dat je reageert op omgevingsrecht vacatures. Dat is namelijk waar wij in gespecialiseerd zijn. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in de vacatures, ook hebben wij de expertise echt in huis! Onze senior juristen werken namelijk al jaren in de praktijk en hebben bergen aan ervaring die ze kunnen overdragen aan... jou!

Begeleiding, opleiding, praktijkervaring én een persoonlijk aanspreekpunt is wat wij jou te bieden hebben bij Legal Support. Wij maken graag uitgebreid kennis om te zien of er een klik is tussen beide partijen. Als dat zo is gaan we graag samen op zoek naar een leuke opdracht bij een gemeente in jouw regio.

Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet op één van de omgevingsrecht vacatures.

Team Legal Support