Overslaan naar content

Solliciteren op bestuursrecht vacatures

Wil jij werken als jurist, adviseur of juridisch medewerker bij een gemeente of overheid? Dan kom je snel terecht bij vacatures bestuursrecht vacatures én bij Legal Support. Wij zijn namelijk al sinds jaar en dag een HR aanspreekpunt voor diverse gemeenten door Nederland in hun zoektocht naar personeel of tijdelijke capaciteit. Wij bieden dan ook mooie startersbanen en banen voor de ervaren jurist. Bekijk eens de verschillende bestuursrecht vacatures op onze website en wie weet zijn wij de partij voor jouw eerste of volgende baan!

Werken in het bestuursrecht

Als je reageert op onze vacatures bestuursrecht, dan kom je uiteindelijk te werken bij een gemeente, provincie, waterschappen, ministerie of andere overheidsinstantie. Je handelt binnen dit recht naar besluiten van de overheid. Dat kan zijn op alle gebieden van het bestuursrecht, zoals uitkeringen, vergunningen, milieu, ruimtelijk bestuursrecht en meer.

Afhankelijk van jouw opleiding, kennis, ervaring en voorkeur zul je voor jezelf een weg inslaan. Je gaat in de praktijk aan de slag met verschillende elementen van het bestuursrecht en zult met de tijd jouw/jullie handelen en besluit moeten verdedigen voor de bestuursrechter. Dit doe je, afhankelijk van jouw ervaring, samen met collega's of alleen.

Bij Legal Support helpen wij je graag met het vinden van de juiste specialisatie zodat je terecht komt op de plek die jou het best past. Ben je overtuigd en lijkt het je leuk om kennis met ons te maken? Reageer dan op één van de vacatures bestuursrecht en wij nemen snel contact met je op.