Overslaan naar content

Over ons

Legal Support is een juridisch detacherings-en adviesbureau en specialiseert zich in bestuurs- en omgevingsrecht.

Legal Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau. Ons expertisegebied is bestuurs- en omgevingsrecht en wij werken veelal samen met gemeenten. Legal Support is opgericht in 2020 en is een zusteronderneming van Handhaving Support, operationeel sinds 2008. Vanuit de kennis en het netwerk van Handhaving Support zijn contacten ontstaan met gemeenten die juridische vraagstukken hebben. In deze juridische vraagstukken ontzorgd Legal Support graag. Dit doen wij door middel van flexibele capaciteitsoplossingen zoals dossiers op afstand, werving en selectie, deta-vast, detachering, juridisch advies en second opinion. Legal Support is een organisatie waarbij medewerkers en klanten op nummer één staan. Dit dragen wij uit door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op hun plek zitten, maar ook dat zij zich comfortabel genoeg voelen om punten bespreekbaar te maken. Betrokkenheid is hierin heel belangrijk. Bij Legal Support krijg je namelijk één vast aanspreekpunt waar je regelmatig contact mee hebt.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die bij ons passen. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie door te mailen naar vacatures@legalsupport.nl.

Waarom werken bij Legal Support?

Werken als jurist omgevingsrecht of bestuursrecht kun je bij verschillende organisaties. Waarom zou je kiezen voor Legal Support? Vanwege onderstaande arbeidsvoorwaarden!

✔ Een uitgebreid opleidingsprogramma van 12 maanden; ✔ Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid door een ervaren professional uit het vakgebied bestuurs-en omgevingsrecht; ✔ Een laptop en telefoon van de zaak; ✔ Een fijn salaris! Wij schalen je in op basis van je ervaring en kennis; ✔ Een contract van 12 maanden met uitzicht op een vast contract; ✔ 22 vakantiedagen op basis van een 36-urig dienstverband (dit komt neer op 25 dagen o.b.v. 40 uur); ✔ Een reiskostenvergoeding bij zowel OV als eigen vervoer.

Ons team

Adriene

Junior jurist

Chantal

Junior jurist

Gino

Recruiter

Jasper

Directeur

Jessica

Junior jurist

Jurgen

Accountmanager

Kerim

Junior jurist

Martika

Recruiter

Nicole

Business Unit Manager / Juridisch adviseur

Rens

Coach/senior jurist