Skip to content

Over ons

Legal Support is een juridisch detacherings-en adviesbureau en specialiseert zich in bestuurs- en omgevingsrecht.

Legal Support is een ervaren en gespecialiseerd detacherings- en adviesbureau. Ons expertisegebied is bestuurs- en omgevingsrecht en wij werken veelal samen met gemeenten. Legal Support is opgericht in 2020 en is een zusteronderneming van Handhaving Support, operationeel sinds 2008. Vanuit de kennis en het netwerk van Handhaving Support zijn contacten ontstaan met gemeenten die juridische vraagstukken hebben. In deze juridische vraagstukken ontzorgd Legal Support graag. Dit doen wij door middel van flexibele capaciteitsoplossingen zoals dossiers op afstand, werving en selectie, deta-vast, detachering, juridisch advies en second opinion. Legal Support is een organisatie waarbij medewerkers en klanten op nummer één staan. Dit dragen wij uit door middel van persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers op hun plek zitten, maar ook dat zij zich comfortabel genoeg voelen om punten bespreekbaar te maken. Betrokkenheid is hierin heel belangrijk. Bij Legal Support krijg je namelijk één vast aanspreekpunt waar je regelmatig contact mee hebt.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die bij ons passen. Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie door te mailen naar vacatures@legalsupport.nl.

Waarom werken bij Legal Support?

Werken als jurist omgevingsrecht of bestuursrecht kun je bij verschillende organisaties. Waarom zou je kiezen voor Legal Support? Wij zetten graag even op een rij wat wij jou te bieden hebben:

✔ Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;

✔ Een goed salaris! Wij schalen je in op basis van jouw kennis en ervaring;

✔ Een zeer compleet opleidingsprogramma van 12 maanden;

✔ Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid door een ervaren jurist in bestuurs-en omgevingsrecht;

✔ Een telefoon en laptop die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken;

✔ Een royale reiskostenvergoeding;

✔ 22 vakantiedagen op basis van een 36-urige werkweek (omgerekend 25 dagen o.b.v. 40 uur).Ons team

Susanne

Recruiter

Nicole

Business Unit Manager / Juridisch adviseur

Jan

Adviseur

Jasper

Directeur

Esther

Junior jurist

Moufid

Junior jurist

Adriene

Junior jurist

Vicky

Junior jurist

Lianne

Junior jurist