Overslaan naar content

Werken als jurist overheid

Als jurist overheid werken? Dat betekent een uitdagende baan waar je breed inzetbaar bent op verschillende rechtsgebieden! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat je een keuze maken lastig kan zijn. Maar waarom kiezen voor één vaste gemeente als je bij verschillende gemeenten ervaring op kan doen? Bij Legal Support maken we dit mogelijk.

Legal Support onderhoud nauwe contacten met verschillende gemeenten in Nederland en ondersteunt of adviseert op het brede HR werkgebied. Dat kan betekenen dat we juristen detachereren, maar ook dat we juridische afdelingen ondersteunen op momenten van (extreme) drukte. Afhankelijk van de vraag onstaat er een vacature en die vacatures voor jurist overheid proberen we extra aantrekkelijk te maken door onze focus op opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding door zeer ervaren juristen die de praktijk als geen ander kennen.

Lijkt het jou leuk om te werken bij Legal Support en brede ervaring op te doen met de nodige begeleiding? Bekijk dan onze vacatures jurist overheid door te klikken op onderstaande button.

Solliciteren op jurist overheid vacatures?

Heb je HBO rechten of een master Staats-en Bestuursrecht gestudeerd? Dan komen wij graag met je in contact! Ervaring wordt soms gevraagd, maar is sterk afhankelijk van de vacature(s) die bij onze klant(en) open staat. Voor ons is de klik en de wil om te leren belangrijker dan ervaring. Je moet bij ons passen en dat doe je als je ondernemend, flexibel en nieuwsgierig bent.

Arbeidsvoorwaarden voor juristen overheid

Een jaarcontract op basis van 36 uur per week;

Afhankelijk van je kennis en ervaring een salaris tussen de € 2.500,00 en € 3.500,00 bruto per maand

Vakantietoeslag;

Een telefoon en laptop die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken;

Maandelijks een vaste vergoeding voor jouw sportabonnement;

22 vakantiedagen op basis van 36 uur;

Een juridisch opleidingsprogramma van één jaar;

Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid door middel van een vast aanspreekpunt (jouw Legal Supporter);

Een groot netwerk van waaruit je je loopbaan kunt voortzetten;

Een goede reiskostenvergoeding.Is jouw interesse gewekt? Klik dan op onderstaande button en solliciteer op één van de openstaande vacatures jurist overheid.