Overslaan naar content

Werken als handhavingsjurist

Als handhavingsjurist heb je een mooie baan door ervoor te zorgen dat burgers en organisaties zich houden aan de gestelde regels. Bij Legal Support ondersteunen wij gemeente door het inzetten van HBO en WO juristen in dit vakgebied. De verschillende handhavingsjurist vacatures die bij ons open staan, vervul je in onze dienst maar voer je uit bij de gemeente waar de vraag is. Ben je nieuwsgierig wat wij je te bieden hebben?

Wat doe je als handhavingsjurist?

Als handhavingsjurist ben je verantwoordelijk voor de juridische afhandeling van controles en bevindingen van toezichthouders en handhavers. Hiernaast behandel je handhavingsverzoeken en klachten af en voer je bestuursrechtelijke handhavingsprocedures uit. Je vertegenwoordigt daarin de gemeente bij bezwaar-en beroepszaken.

Je bent HBO of WO opgeleid met een specialisatie richting bestuursrecht en/ of ruimtelijke ordening. Ervaring is fijn, maar niet altijd noodzakelijk. Natuurlijk hangt dit mede samen met de vraag op welke handhavingsjurist vacatures je wilt solliciteren.

Belangrijk voor Legal Support is dat je past bij ons én bij de gemeente waar je komt te werken. Daarom luisteren we graag naar jouw wensen en vinden we goede opleidingsmogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling van groot belang. Dan doen we via intensieve begeleiding en coaching.

Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan direct op één van de handhavingsjurist vacatures op onze site.