Overslaan naar content

Solliciteren op HBO jurist vacatures

Ben je afgestudeerd van de studie HBO rechten en actief op zoek naar hbo jurist vacatures? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Van het bedrijfsleven en de advocatuur tot het notariaat en verzekeraars. Maar heb je er al eens aan gedacht om voor de overheid te werken? Gemeente, politie, UWV of SVB zijn verschillende grote werkgevers waar je erg leuke banen kunt vinden. Misschien heb je zelfs al één of twee vakken gevolgd in deze richting of was je minor gericht op het werken bij de overheid?

Bij Legal Support hebben wij regelmatig HBO jurist vacatures open staan. Wij werken nauw samen met verschillende gemeenten door Nederland en zetten jou in op een afdeling of specifieke opdracht. Je ben daarbij in dienst van Legal Support, maar actief werkend voor de betreffende gemeente. Om het extra interessant te maken zijn wij doorlopend bezig met jou en jouw wensen. Enerzijds qua opleiding en begeleiding, maar ook door jouw persoonlijke ontwikkeling aandacht te geven.

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende HBO jurist vacatures die nu open staan? Klik dan op onderstaande button en kom terecht in ons vacature overzicht.

Werken als HBO jurist

Wil je weten hoe het is om te werken bij een gemeente? Dat is een lastige vraag om te beantwoorden, omdat er zoveel verschillende gemeenten zijn in Nederland. Iedere gemeente heeft net een iets andere aanpak en kijk op bestuurs- en omgevingsrecht. Van grote stad tot klein dorp; de rode draad blijft hetzelfde, maar de controle en uitvoering is telkens net iets anders.

Datzelfde geldt voor het team waar je in terecht komt. Als je solliciteert op HBO jurist vacatures en je wordt uitgenodigd voor een kennismaking, dan zul je zien dat er per gemeente verschil zit in de gesprekspartners. Belangrijk is dat je een klik voelt met je toekomstige collega's, want daar zul je het meest mee te maken hebben. Probeer dit goed te onderzoeken en vergeet ook niet om te onderzoeken of de match op de uit te voeren werkzaamheden er ook is.