Medior jurist bestuursrecht

Functieomschrijving

Heb je minimaal 4 jaar juridische werkervaring en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch vakgebied? Dan zoeken we jou!

Het juridisch opleidingsprogramma van Legal Support geeft juristen (Hbo en WO) met minimaal 4 jaar werkervaring de mogelijkheid om zich te verdiepen en bekwamen in het bestuurs- en omgevingsrecht. Binnen een termijn van 12 maanden word je inhoudelijk bijgespijkerd binnen het vakgebied door middel van vakinhoudelijke cursussen en workshops. Ook ga je aan de slag met het ontwikkelen van je vaardigheden en competenties door met behulp van een persoonlijke mentor en coach, die je zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak verder helpt. Deze mentor/ coach zorgt samen met jou voor jouw ontwikkeling naar een breed inzetbare zelfstandige professional. Tijdens het opleidingsprogramma werk je voor onze opdrachtgevers binnen uiteenlopende projecten en krijg je de gelegenheid in verschillende “keukens” te kijken. Zo verbreed je je netwerk voor de toekomst.

Functievereisten

Ben je zij-instromer of heb je zin in een nieuwe uitdaging in het dynamische vakgebied van het bestuurs- en omgevingsrecht, dan komen we graag met je in contact. Het opleidingsprogramma start in december 2021.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een contract van 36 uur voor een jaar met een proeftijd van 2 maanden;
  • Afhankelijk van je kennis en ervaring een salaris tussen de € 3.500,00 en € 4.500,00 bruto per maand, exclusief vakantietoeslag;
  • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend is dat 25 dagen op basis van 40 uur);
  • Een telefoon en laptop die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken;
  • Een leaseauto die je ook privé mag gebruiken;
  • Maandelijks een vaste vergoeding voor jouw sport abonnement.
  • Een juridisch opleidingsprogramma van 12 maanden;
  • Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid door middel van een vast aanspreekpunt (jouw Legal Supporter);
  • Een groot netwerk van waaruit je je loopbaan kunt voortzetten;

Ben je benieuwd naar onze organisatie en deze vacature? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze recruiter Myrthe Leenders via 06-82535026 of myrthe.leenders@legalsupport.nl .