Skip to content

Handhavingsjurist

Reeuwijk

Functieomschrijving

Aan de slag als Jurist Handhaving?

Heb jij al enkele jaren werkervaring bij gemeenten? Ben jij toe aan een volgende stap binnen het algemeen bestuurs- en omgevingsrecht en wil jij je graag blijven ontwikkelen? Heb jij een scherp oog voor detail en zoek je graag complexe zaken tot op de bodem uit? Dan is deze vacature interessant voor jou!


Bij Legal Support staat een persoonlijke benadering centraal. Wanneer je bij ons in dienst treedt leren we je graag goed kennen. We duiken in praktijkvoorbeelden om jouw kennisniveau, kwaliteiten, leerpunten en ambities in kaart te brengen. Met deze informatie gaan wij op zoek naar opdrachten die hierop aansluiten. In overleg word je dan geplaatst op een passende opdracht bij een gemeente in jouw regio. Zo'n plaatsing kan op detachering-basis zijn, maar deta-vast of W&S zijn ook mogelijkheden.

Wanneer je werkzaam bent bij een gemeente, blijven onze seniorjuristen graag betrokken. Zo worden er voortgangsgesprekken gevoerd met jou, maar ook wanneer jij zelf vragen of feedback nodig hebt, kom je gewoon in de lucht.

Vereisten

Functievereisten

 • Een afgeronde juridische opleiding op niveau HBO-bachelor, bachelor-WO of master Nederlands Recht
 • Kennis van en ervaring binnen het algemeen bestuursrecht en/ of het omgevingsrecht
 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal
 • 2/3 jaar ervaring binnen een gemeente.

Competenties

Als Handhavingsjurist beschik je over analytische en communicatieve vaardigheden. Je kunt complexe situaties snel tot op de bodem uitzoeken en deze vervolgens duidelijk en bondig formuleren, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast beschik je over het vermogen om over de grenzen van jouw eigen vakgebied te kijken, zoek je actief de samenwerking op en heb je een proactieve houding.
Verder kun je goed zelfstandig werken en navigeer je moeiteloos in het politiek-bestuurlijke veld.


Over Legal Support

Legal Support is dé partner voor de publieke sector op het gebied van juridisch personeel. Wij dragen met onze diensten bij aan de opbouw, doorontwikkeling en professionalisering van iedere juridische afdeling.

Wij staan voor persoonlijk contact, betrokkenheid en resultaatgericht werken. Onze medewerkers bieden wij een platform om kennis te maken met verschillende opdrachtgevers en vakgebieden. Ontwikkeling van en aandacht voor jou als persoon staan daarom bij Legal Support hoog in het vaandel.


Aanbod

 • Een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling
 • De mogelijkheid om na een periode van detachering vast in dienst te treden bij Legal Support of bij één van onze opdrachtgevers
 • Persoonlijke begeleiding en coaching vanuit een vast aanspreekpunt bij Legal Support
 • Diverse opdrachtgevers en afwisseling in taken
 • Een groot netwerk van waaruit je je loopbaan kunt voortzetten
 • Afhankelijk van je kennis en ervaring ontvang je een brutosalaris tussen de € 3.500,00 en € 4.500,00 per maand, exclusief vakantietoeslag;
 • Reiskostenvergoeding
 • Maandelijks een vaste vergoeding voor jouw sportabonnement
 • 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend is dat 25 dagen op basis van 40 uur)

Ben je benieuwd naar onze organisatie en deze vacature? Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze recruiter Susanne de Groot via 06-51571667 of Susanne.degroot@legalsupport.nl.

of