Jurist Bestuursrecht

Functieomschrijving

Wie ben jij?

Beschik jij over enige juridische werkervaring binnen het bestuursrecht en/of omgevingsrecht of wil je je graag (verder) in die vakgebieden verdiepen? Ben jij die analytische, leergierige en pragmatische jurist die zich als een vis in het water voelt bij een jonge organisatie met korte lijnen, persoonlijke aandacht en begeleiding. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aan de slag als junior/ medior jurist bestuursrecht?

Lijkt het je een uitdaging om overheden te adviseren en je te verdiepen en ontwikkelen binnen het algemeen bestuursrecht en de handhaving en vergunningverlening van het omgevingsrecht? Heb je een drive om complexe zaken uit te willen zoeken? En heb je interesse in het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures bij overheden, rechtbank en Raad van State? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Binnen Legal Support werk je projectmatig bij verschillende opdrachtgevers binnen de overheid. Voor meerdere opdrachtgevers binnen de overheid zijn wij op zoek naar juristen die functies binnen deze rechtsgebieden kunnen vervullen. En met onze persoonlijke aandacht en begeleiding maak je zo flinke stappen in je carrière.

Functievereisten

Functievereisten

· Afgeronde juridische opleiding op niveau HBO-bachelor, bachelor-WO of master Nederlands Recht;

· Kennis van en ervaring binnen het algemeen bestuursrecht en/of het omgevingsrecht of bereidheid je daarin te verdiepen;

· Ervaring binnen een overheidsinstelling of interesse om binnen deze branche te werken;

· Je kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk verwoorden;

· Je houdt van zelfstandig werken;

· Je vindt een professionele houding belangrijk;

· Je hebt oog voor de wensen van onze klanten;

· Je wilt jezelf voortdurend verbeteren;

Kortom: jij bent het visitekaartje van Legal Support.


Over Legal Support

Legal Support is dé partner voor de publieke sector op het gebied van juridisch geschoold personeel binnen het vakgebied Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH). Wij helpen met onze diensten bij de opbouw, doorontwikkeling en professionalisering van juridische afdelingen binnen overheden. Omdat jij het visitekaartje van ons bedrijf bent, vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Binnen onze organisatie staat aandacht voor jou als professional daarom hoog in het vaandel en zijn de lijntjes met je collega’s kort. We staan voor een persoonlijke benadering en vinden jouw opleiding en ontwikkeling een must. Wij bieden onze medewerkers een platform om kennis te maken met verschillende opdrachtgevers en vakgebieden.


Aanbod

  • Concurrerend salaris op basis van genoten opleiding en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Diverse opdrachtgevers binnen de overheid en daarmee een afwisseling in taken;
  • Persoonlijk contact met de collega’s van Legal Support;
  • Coaching en opleiding via Legal Support;
  • Uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling tot een volwaardige professional.


Contact

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via LinkedIn of onze website. Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij onze recruiter Jorg Gertsen. Telefonisch bereikbaar via 06-82453196 of per mail via jorg.gertsen@legalsupport.nl .