Skip to content

Recruiter

Reeuwijk

Functieomschrijving

Ben je actief als recruiter of lijkt het je leuk om te starten als recruiter en opgeleid te worden door een senior recruiter? Vind je het een fijn idee om jouw steentje bij te dragen aan een veilige leefomgeving? Lees dan snel verder!

Wij zijn Handhaving Support, een advies- en detacheringsbureau gevestigd in het mooie Reeuwijk. Al sinds 2008 zetten wij ons in om de match te maken tussen de BOA/handhaver en de opdrachtgever. Ons recruitmentteam is toe aan uitbreiding en op zoek naar jou!


Wat doet een recruiter bij Handhaving Support?

Als recruiter houd jij je bezig met het gehele wervingsproces voor onze klanten. De ene keer gaat om een handhaver openbare ruimte, de andere keer om een parkeercontroleur en vervolgens om het werven van kandidaten voor de BOA-opleiding. Via Handhaving Support bieden wij namelijk 4x per jaar de mogelijkheid om je om te scholen tot handhaver. Dit doe je door het schrijven van vacatures, het voeren van gesprekken, het afnemen van assessments en uiteindelijk het opmaken van CV’s welke de klant worden gedeeld.


Ook ben je als recruiter bij Handhaving Support actief in het uitbouwen van onze naamsbekendheid. Denk hierbij aan gastlessen op ROC’s, aanwezigheid op banenmarkten van het UWV, maar ook aan het searchen en hunten van kandidaten op LinkedIn. Heb je hier zelf ideeën over of een voorstel in hoe iets beter kan? Deel dat dan vooral!


Tijdens de gesprekken die je voert met kandidaten, durf je kritische vragen te stellen en door te vragen op antwoorden. Ook heb je goed voor ogen welke competenties je in iemand zoekt en weet die te toetsen door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren. Je weet door een antwoord heen te prikken en legt verbanden tussen bijvoorbeeld hobby’s en competenties.


Je werkt nauw samen met onze projectleiding. De projectleider is actief als contactpersoon bij de klant en is het aanspreekpunt voor de geplaatste handhavers. Ben jij na een kennismakingsgesprek enthousiast over jouw kandidaat? Dan bespreek je het profiel met de projectleider en plan je een vervolggesprek in.

Functie wensen


Wat zoeken wij in jou?

- HBO werk- en denkniveau, gecombineerd met een flinke dosis humor en creativiteit;

- Je bent proactief, sociaal en commercieel ingesteld;

- Sterke communicatieve vaardigheden en vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- Oprechte interesse in mensen en niet bang om door te vragen:

- Ervaring in recruitment is mooi meegenomen, maar hoeft niet. Wij leren je graag de kneepjes van het vak!


Wat bieden we jou?


- Een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand, uitzicht op vast dienstverband;

- De mogelijkheid om 32-40 uur per week te werken;

- Een laptop en telefoon van de zaak;

- Een salaris tussen de €2.500,- en €3.250,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring en o.b.v. een 40-urige werkweek);

- €0,21 per kilometer of vergoeding van gemaakte OV-kosten;

- 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urig dienstverband;

- Een maandelijkse tegemoetkoming voor jouw sportabonnement;

- De gelegenheid om te werken aan jouw recruiter-skills en persoonlijke ontplooiing;

- En niet te vergeten een uitdagende werkplek met leuke collega’s!


Over Handhaving Support


Wij zijn een groep van 17 collega’s die hard werkt, maar waar ook regelmatig een lolletje gemaakt wordt. Natuurlijk hebben wij te maken met structuren en heeft iedereen een specifieke rol of functie, maar de sfeer binnen Handhaving Support is erg laagdrempelig. Je kunt namelijk (op bijna elk moment) bij onze directeur Jasper naar binnenlopen en een praatje maken of advies vragen over iets. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor Jasper, al onze collega’s helpen elkaar graag. Ook wanneer je een leuk idee of initiatief hebt, gooi deze vooral in de groep!


Persoonlijke benadering, zowel intern als extern, staat centraal. Wij vinden het belangrijk dat iemand écht op zijn plek zit bij een opdrachtgever in een specifieke functie. Wij gaan op zoek naar de persoon achter het CV, de ambities, kwaliteiten en valkuilen die iemand heeft en kijken of dat óók klikt met de opdracht(gever).


Ben je benieuwd naar onze organisatie en deze vacature? Wij leren je graag kennen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze recruiter Susanne de Groot. Stuur haar een WhatsApp of mail naar Susanne.degroot@legalsupport.nl


of