Skip to content

Coach/Jurist Bestuurs- en Omgevingsrecht

Reeuwijk

Functieomschrijving

Heb jij binnen het bestuurs- en omgevingsrecht al ruime kennis en ervaring opgedaan? Vind jij het leuk om deze kennis en ervaringen te delen met junioren door middel van persoonlijke begeleiding?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zijn Legal Support, een jong detacherings- en adviesbureau gevestigd in Reeuwijk. Ons team bestaat op dit moment uit 7 junior juristen, waarvan er 6 het opleidingsprogramma volgen. Zij worden daarin begeleid door coach en seniorjurist Nicole. Vanuit onze samenwerkingen met gemeenten weten wij dat het lastig kan zijn om als junior jurist in dit werkveld te starten. Vanuit hier is ons concept van opleiding en begeleiding ontstaan, waarbij de flexibiliteit en kwaliteit voor ons hoog staat. Voor die gedegen begeleiding zijn wij hard op zoek naar een aanvulling op senior niveau.


Als Coach/Jurist houd jij je bezig met het begeleiden en coachen van de junior juristen en pak je ook je eigen dossiers en/of opdrachten op.

Die begeleiding bestaat uit het doorlezen van stukken, deze voorzien van opbouwende feedback, fungeren als vraagbaak en sparring-partner en het voeren van voortgangsgesprekken. Hiernaast ga je ook regelmatig in gesprek met de teamleiders bij de gemeenten waar de junior juristen werken om te bespreken hoe het gaat.

Dit alles ga je niet alleen doen. Samen met Nicole verzorg je de inhoudelijke en persoonlijke begeleiding van de junior juristen en denk je mee in het cursusprogramma. Eens per maand vindt er een cursusdag plaats die vaak wordt verzorgd door een professional vanuit het werkveld. Deze cursussen zijn altijd praktijkgericht. Soms vakinhoudelijk en soms gericht op vaardigheden. Jouw ideeën over de invulling van het cursusprogramma zijn ook van harte welkom.


Naast begeleiding, voer je ook jouw eigen opdrachten/dossiers uit. Afhankelijk van waar jouw kennis, ervaring en ambities liggen, kun je hierbij denken aan opdrachten binnen het omgevingsrecht, zoals bestemmingsplanjurist, een opdracht binnen de openbare orde en veiligheid, jurist Wabo-vergunningen of handhavingsjurist Wabo. Op deze manier blijf jij zelf ook in ontwikkeling en in touch met de praktijk.

Vereisten

Waar zijn wij naar op zoek?

• Een afgeronde juridische opleiding op WO-niveau

• Ongeveer 5 jaar ervaring binnen het algemeen bestuursrecht en het omgevingsrecht

• Ervaring binnen een overheidsinstelling is een pré

• Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal

• In het bezit van een rijbewijs


Wat is ons aanbod?

• Een uitdagende baan van 32-36 uur per week

• Een jaarcontract met een proeftijd van 1 maand met uitzicht op vast dienstverband

• Afhankelijk van je kennis en ervaring ontvang je een brutosalaris tussen de € 4.000,- en € 6.500,- per maand, exclusief vakantietoeslag;

• 22 vakantiedagen op basis van 36 uur (omgerekend is dat 25 dagen op basis van 40 uur)

• Een telefoon, laptop en auto van de zaak

• Maandelijks een vaste vergoeding voor jouw sport abonnement

• De mogelijkheid om samen met Nicole Scheek vorm te geven aan het interne cursusprogramma en de persoonlijke begeleiding en coaching van de juniorjuristen van Legal Support

• Diverse opdrachtgevers en afwisseling in taken

• Een groot netwerk van waaruit je je loopbaan kunt voortzetten


Ben jij benieuwd naar onze organisatie of heb je op voorhand vragen? Neem dan contact op met recruiter Susanne op 06-51571667
of stuur een mail naar susanne.degroot@legalsupport.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Nicole Scheek op 06-51465298
.

of